ΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ POMATI
Στρωτήρας Σοκολάτας Pommati Ιταλίας Mod. Guaranda T 20 , εξαιρετικής ακρίβειας λόγω του
ηλεκτρονικά ελεγχόμενου tempering .
Ιδανική για αρτοποιεία - ζαχαροπλαστεία , ευκολή και φιλική στη χρήση με δυνατότητα επεξεργασίας
οποιουδήποτε είδους σοκολάτας.
Εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή ποιότητος 304 σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.
- Χωρητικότητα κάδου 25 κιλά , με παραγωγικότητα έως 66 κιλά / ώρα
- Ισχυς 220 / 380 V 50Hz 3.2Kw
- Διαστάσεις 56 ( 88 με το τραπέζι ) χ 77 χ 133 εκ.
- Με δυνατότητα εξαγωγής της Ατέρμονης βίδας ανάδευσης , για εύκολο καθαρισμό ή ακόμα και αλλαγή της σοκολάτας
- Με υψηλής ακρίβειας θερμοστάτη ελέγχου της θερμοκρασίας και της διαδικασίας ανάδευσης