ΓΡΑΜΜΗ ΤΖΙΑΠΑΤΑΣ MFITALY
Η γραμμή τζιαπατας είναι κατάλληλη για την επεξεργασία μαλακών και πολύ μαλακών ζυμαριών με περιεκτικότητα νερού μέχρι 80%. Είναι η καλύτερη λύση για την παραγωγή Μεσογειακών ψωμιών όπως Τζιαπάττα καθως και άλλα ψωμιά. Το σύστημα είναι επίσης κατάλληλο για την παραγωγή προϊόντων "Bake-off".Μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε σχήμα, π.χ. στρογγυλό, μακρύ, οβάλ.
Η γραμμή Crustica μπορεί να επεξεργαστεί συστατικά όπως τυρί, ντομάτες, κρεμμύδια, φιστίκια κ.α.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Είδος | Γραμμές Παραγωγής |
---|---|
Κατηγορία | Αρτοποιία |
Υποκατηγορία | Μηχανήματα παραγωγής |