ΣΦΟΛΙΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ROLLMATIC

ΣΦΟΛΙΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 

Η σφολιατομηχανη αυτή έκανε την Rollmatic διάσημη όχι μόνο για την ποιότητα και την αξιοπιστία, αλλά και για τις τεχνικές λύσεις που εξακολουθούν να αποτελούν ορόσημο στην αγορά....

Η προσοχή στις λεπτομέρειες κατασκευής εγγυάται μια εύπλαστη ζύμη που ζυμώνεται συνεχώς και ομοιόμορφα χωρίς διακοπές.

Η ασύγκριτα μεγάλη γκάμα μοντέλων και επιλογών (πάνω από 35) εκτείνεται από την πιο απλή χειροκίνητη μηχανή μεχρι και στις πιο εξελιγμένα προγραμματιζόμενες συσκευές. Η κομψή σχεδίαση αποτρέπει τη συσσώρευση σκόνης και διευκολύνει τον καθαρισμό.

Εύκολη αφαίρεση της ξύστρας και, σε μοντέλα με κινητούς πίνακες, εύκολη αντικατάσταση ιμάντα. Μικρομετρική ρύθμιση πάχους ζύμη, ανοδικό πτυσσόμενο τραπεζάκι για τη μείωση των εξωτερικών διαστάσεων, μικρού μεγέθους εκδόσεις τραπέζιου και την παραδοσιακή έκδοση δαπέδου . Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με τη ζύμη είναι στα τρόφιμα συμβατές.

Αθόρυβη λειτουργία. Ευρεία γκάμα αξεσουάρ, από την κοπή ορίζεται στο ξεσκονόπανο και η αυτόματη μονάδα ζύμη διατίθεται στα πιο σημαντικά μοντέλα. Ημιαυτόματες και αυτόματες εκδόσεις με απλοποιημένη προγραμματιζόμενη οθόνη αφής και 100 προγράμματα εργασίας. Πίνακες 500 - 700 mm πλάτος και 500 με 2000 mm σε μήκος, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Attachments

ΣΦΟΛΙΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ROLLMATIC

Ζητήστε πληροφορίες

* Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά