ΠΡΕΣΣΑ ΠΙΤΣΑΣ MFITALY
Αυτό το μηχάνημα έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την επίλυση των προβλημάτων τηw ζύμης για πίτσα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: η τέλεια ομοιομορφία στο σχήμα και το πάχος των βάσεων της ζύμης, χωρίς να χρειάζεται να παραιτηθούν από την παραδοσιακή μπορντούρα.
Το πάχος των βάσεων μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν. Χάρη στη δράση της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πλάκες, (150 ° C), ένα στερεό λεπτό στρώμα του αμύλου των γέλη για το εξωτερικό μέρος της ζύμης μείγμα να αποκτήσει έστω και ένα τέλειο ψήσιμο στο εσωτερικό της πίτσας.